Betalen 

Bij Amagna bieden wij de volgende betalingsopties aan:

 • iDEAL
 • Giro Pay
 • Bancontact
 • OverBoeking
 • Paypal
 • Sofort

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank

Credit Card

Wanneer u met uw creditcard betaalt, kan uw creditcard informatie veilig worden ingevoerd. In samenwerking met uw creditcardmaatschappij zullen wij voor de uitvoering van de betaling zorgdragen. Gecontroleerd doormiddels van de veiligheidscode van Visa en Mastercard.
Om uw betaling af te ronden, kan u gevraagd worden de 3-D beveiliging te activeren als dit nog niet is gebeurd. Dit zorgt voor een extra beveiliging omtrent uw betaling. De betalingsgegevens worden dan via uw creditcardmaatschappij of bank goedgekeurd. U kiest vervolgens de door u of uw bank aangewezen authenticatiemethode om te controleren of u de rechtmatige pashouder bent.

We raden het gebruik van cadeaubonnen en pre-paid kaarten ten zeerste af, aangezien deze problemen kunnen veroorzaken bij eventuele uitgifte van een retour bedrag.

Overboeking

Wanneer u ervoor kiest om met Overboeking te betalen voor uw bestelling, geeft u direct opdracht om het totaalbedrag over te boeken naar ons bankrekeningnummer. De meest voorkomende manier is dat u hier online opdracht voor geeft. Wanneer u deze betalingsoptie selecteert, zal de volgende pagina u alle informatie verschaffen die u nodig heeft om de betaling succesvol uit te voeren. Let er s.v.p. op dat het van groot belang is dat alle gegevens correct worden ingevoerd, anders zal de betaling niet worden verwerkt.

Let op: Het kan tot 5 werkdagen duren voordat een betaling met Overboeking is verwerkt, hierna bedraagt de levertijd van uw bestelling 3 werkdagen.

Wanneer u kiest voor “bank overboeking”  zult u de gegevens ontvangen van een lokale bank in uw eigen valuta. U heeft een bankrekening nodig in die valuta om een betaling te kunnen voldoen.

LET OP:

 • Wanneer de referentiecode niet overeenkomt met de PSP referentiecode kan de betaling niet gekoppeld worden aan uw bestelling en zal het aankoopbedrag automatisch terug gestort worden op uw rekening.
 • Wanneer het bedrag niet overeenkomt met het bedrag dat in de bestelling genoemd wordt zal het aankoopbedrag automatisch terug gestort worden op uw rekening.
 • Wij moeten uw betaling binnen 10 dagen na de bestelling ontvangen, anders wordt uw bestelling automatisch geannuleerd. Het kan tot 5 werkdagen duren voordat wij bankoverschrijvingen ontvangen.

Gebruik uw eigen privérekening om een betaling per overschrijving te doen. Maak geen gebruik van tussenpersonen zoals:

 • Andere banken, bij welke u geen rekening heeft
 • Postkantoren
 • Andere betalingsbureaus

Wanneer de overboeking mislukt of geweigerd wordt, wordt de betaling namelijk teruggeboekt naar de rekening van zo’n bureau of postkantoor, en niet naar uw persoonlijke bankrekening.

Sofort

SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

Paypal

Paypal is een E-Wallet en is erg populair aangezien deze methode uw bankgegevens beveiligd opslaan. Onze website ondersteuntPaypal, zodat u niet elke keer opnieuw uw informatie hoeft in te vullen. Wanneer u voor deze betalingsoptie kiest, zult u omgeleid worden naar de website van Paypal oom daar in te loggen, en vervolgens de betaling uit te voeren.

Voor meer informatie kunt u de website van Paypal raadplegen.

PayPal’s beleid voor toegestaan gebruik plaatst restricties op welke artikelen verkocht mogen worden met hun betaalmethode. Hierdoor kunt u helaas geen gebruik maken van PayPal als u artikelen koopt bij externe verkopers. Mocht u een artikel niet met PayPal kunnen kopen, kies dan een andere betaalmethode. Onze excuses voor het ongemak.

Waarom werd mijn betaling geweigerd?

Een geweigerde betaling kan verschillende oorzaken hebben:

Credit Card:
– Naam en adres van de kaarthouder komen niet overeen met de factuurgegevens.
– Uw credit card heeft een limiet bereikt voor internet aankopen.
– De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
– De transactiepagina is verlopen.

Bankoverschrijving, iDeal en Mr Cash:
– De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
– De transactiepagina is verlopen.
– Uw bankrekening heeft onvoldoende saldo beschikbaar.

PayPal:
– De transactiepagina is afgesloten voordat de betaalprocedure afgewikkeld kon worden.
– De transactiepagina is verlopen.
– Uw PayPal account heeft onvoldoende saldo beschikbaar of is niet gelinked aan een andere betaaloptie zoals een bankrekening of credit card.

Neem a.u.b. contact op met PayPal voor verdere vragen over uw PayPal account.

U kunt altijd contact opnemen met ons onze klanten service: klantenservice@amagnadieren.nl